kavarchchi meaning in english


Word: கவர்ச்சி - The tamil word have 8 characters and have more than one meaning in english.
kavarchchi means
1. the state of being seized .
2. to seize upon; hold firmly.
3. a state of intense grief, as after the loss of a loved one; desolation.
4. attractive quality; magnetic charm; fascination; allurement; enticement

Transliteration : kavarcci Other spellings : kavarchchi

Meanings in english :

As noun :
grasp
bereavement

Tamil Examples :

1. நேற்று நிதியமைச்சர் அருண் ஜெட்லி தாக்கல் செய்த 2014-15க்கான மத்திய பட்ஜெட்டை கவர்ச்சி இல்லாத பட்ஜெட் என்றுதான் சொல்ல வேண்டும்
ne??u nitiyamaichchar arun jetli takkal cheyta 2014-15kkana mattiya patjettai kavarchchi illata patjet en?utan cholla ventum
2. ஆரம்ப கவர்ச்சி மங்கியதும் இதெல்லாம் குறைந்துவிடும்
arampa kavarchchi mankiyatum itellam ku?aintuvitum
3. பழசானால் மனைவிக்கு மட்டும்தான் கவர்ச்சி குறையுமா, என்ன? கணவனுக்கும் அது பொருந்தும்
pazachanal manaivikku mattumtan kavarchchi ku?aiyuma, enna? kanavanukkum atu poruntum
Tamil to English
English To Tamil