nilaikulaiya meaning in english


Word: நிலைகுலைய - The tamil word have 9 characters and have more than one meaning in english.
nilaikulaiya means
1. complicated; involved; entangled.

Transliteration : nilaikulaiya Other spellings : nilaikulaiya

Meanings in english :

to lose one's situation
to fail in one's standing to be ruined in one's circumstances to be discouraged to lose self command to be disconcerted perplexed to be routed as an army to swerve from duty to be fascinated

Meaning of nilaikulaiya in tamil

நிலைகெட / நிலைகெட
kulai / குலை

Tamil Examples :

1. சட்டீஸ்கர் மாநிலத்தில் நக்சல் வேட்டையில் ஈடுபட்ட போலீசை கண்ணிவெடி வெடித்து நிலைகுலைய செய்து, சுற்றிவளைத்து கொடூரமாக சுட்டுள்ளனர்
chattiskar manilattil nakchal vettaiyil itupatta polichai kanniveti vetittu nilaikulaiya cheytu, chu??ivalaittu koturamaka chuttullanar
2. பூனைகளுக்கு ஊற்றுவதற்காக அதிகாலையில் பால் வாங்கி வந்தவரை வழிமறித்து மிளகாய் தூளை வீசியடித்து நிலைகுலைய செய்து சரமாரியாக வெட்டி சாய்த்திருக்கிறது ஒரு கும்பல்
punaikalukku u??uvata?kaka atikalaiyil pal vanki vantavarai vazima?ittu milakay tulai vichiyatittu nilaikulaiya cheytu charamariyaka vetti chayttirukki?atu oru kumpal
Tamil to English
English To Tamil