pir meaning in english


Word: பீர் - The tamil word have 4 characters and have more than one meaning in english.
pir means
1. to utter aloud or render in speech
2. a specific instance of or propensity for such a feeling
3. characterized by or indicating fear
4. a plant bearing such a fruit.
5. a specific instance of or propensity for such a feeling
6. characterized by or indicating fear
7. a plant bearing such a fruit.

Transliteration : pīr Other spellings : pir

Meanings in english :

As noun :
gourd
read fear timidity change of color through love sickness women's milk as streaming or oozing from the breast shrine taken in procession by the mussaulmen women's milk as streaming or oozing from the breast

Meaning of pir in tamil

for பசல் / for பசல்
pchlai / பசலைachchm / அச்சம்பசல் / பசல்the பீர்க்கு / the பீர்க்குமுலைபாற்பீர் / முலைபாற்பீர்achchm / அச்சம்பசல் / பசல்the பீர்க்கு / the பீர்க்குமுலைபாற்பீர் / முலைபாற்பீர்

Identical words :

As noun :
pirchchal ( பீர்ச்சல் ) - squirting
As adjective :
pirchchu ( பீர்ச்சு ) - to squirt
pirkku ( பீர்க்கு ) - kind of gourd

Tamil Examples :

1. கருப்பு கண்ணாடி அணிந்து சிம்மாசனத்தில் அமர்ந்து ஒரு கையில் புகையிலை குழாய் மறுகையில் நுரை பொங்கும் பீர் கிளாஸ் பிடித்திருக்கும் படம் பிரபலம்
karuppu kannati anintu chimmachanattil amarntu oru kaiyil pukaiyilai kuzay ma?ukaiyil nurai ponkum pir kilas pitittirukkum patam pirapalam
2. அதையும் சகித்துக் கொண்டு மது & குறிப்பாக பீர் & அருந்துபவர்கள் வெளியே வந்து சாலையோரம் சிறுநீர் கழிக்கின்றனர்
ataiyum chakittuk kontu matu & ku?ippaka pir & aruntupavarkal veliye vantu chalaiyoram chi?unir kazikkin?anar
Tamil to English
English To Tamil