vitam meaning in english


Word: விதம் - The tamil word have 5 characters and have more than one meaning in english.
vitam means
1. the shape of a thing or person.
2. manners.
a.
the prevailing customs, ways of living, and habits of a people, class, period, etc.; mores
3. a manner or mode of procedure, especially an orderly, logical, or systematic way of instruction, inquiry, investigation, experiment , presentation, etc.
4. having, showing, or proceeding from benevolence
5. character, quality, or nature
6. characteristic or habitual manner
7. the code of regulations observed by a religious order or congregation

Transliteration : vitam Other spellings : vitam

Meanings in english :

As noun :
manner
kind

Meaning of vitam in tamil

ma tiri / மா திரி
inm / இனம்chuttiram / சூத்திரம்

Tamil Examples :

1. இந்த சூழ்நிலையில் கொச்சி , பெங்களூர் குழாய் பதிப்பு திட்டத்தை கெயில் கையாண்ட விதம் அதற்கு பெருமை சேர்க்கவில்லை
inta chuznilaiyil kochchi , penkalur kuzay patippu tittattai keyil kaiyanta vitam ata?ku perumai cherkkavillai
2. இந்தியா போன்ற ஆணாதிக்க சமுதாயத்தில் ஈகோவுக்கு விதம் விதமான பரிமாணங்கள் கிட்டுகிறது
intiya pon?a anatikka chamutayattil ikovukku vitam vitamana parimanankal kittuki?atu
3. பக்கத்து நாடான பர்மாவில் சிறுபான்மை முஸ்லிம்கள் மீது பெரும்பான்மை இனத்தவரான பவுத்தர்கள் நடத்திய தாக்குதல் இணையதளங்கள் மூலம் பரவிய விதம் இங்குள்ள முஸ்லிம்கள் மத்தியில் கொந்தளிப்பை உண்டாக்கி இருந்ததால், அசாம் சம்பவங்கள் அதை மேலும் விசிறிவிட உதவியது
pakkattu natana parmavil chi?upanmai muslimkal mitu perumpanmai inattavarana pavuttarkal natattiya takkutal inaiyatalankal mulam paraviya vitam inkulla muslimkal mattiyil kontalippai untakki iruntatal, acham champavankal atai melum vichi?ivita utaviyatu
Tamil to English
English To Tamil