iruttai meaning in english


Word: இருத்தை - The tamil word have 7 characters and have more than one meaning in english.
iruttai means
1. any spoken sound represented by the letter I or i, as in big, nice, or ski.

Transliteration : iruttai Other spellings : iruttai

Meanings in english :

fourth of the five days six revolutions of which compose a lunar month
i

Tamil Examples :

1. பாதை தெரியாத இருட்டை காட்டிலும் கரடுமுரடான சாலை தெரியும் வெளிச்சம் மேலென்று நம்புகிறான்
patai teriyata iruttai kattilum karatumuratana chalai teriyum velichcham melen?u nampuki?an
2. சென்று திரும்பும் தலைவர்கள், உயர் அலுவலர்கள் முகத்தில் கலவர இருட்டை பார்க்கும்போது மரணம் ஆயிரக்கணக்கில் இருக்கலாம் என்ற சந்தேகம் வலுப்படுகிறது
chen?u tirumpum talaivarkal, uyar aluvalarkal mukattil kalavara iruttai parkkumpotu maranam ayirakkanakkil irukkalam en?a chantekam valuppatuki?atu
Tamil to English
English To Tamil